mff
Termékeink
Keszi PI-VÍZ 19 L
Keszi PI-VÍZ 19 L

Ásványi anyag tartalom:

Kálcium: 36,2 mg/l

Magnézium: 16,6 mg/l

Ph.: 7,56

A Pi-víz a lehető legjobban hasonlít az élő szervezet sejtjeiben található folyadékhoz. A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival.

A Pi-víz növeli az életerőt a testünkben, és óvja a sejteket a túlzott oxidációtól és a sérüléstől (aktív oxigén, rákkeltő elemek, ártalmas kémiai anyagok, baktérium, bomlás, stb.) így az egészségünket helyreállítja és fenntartja. Minél több testünkben található folyadékhoz hasonló vizet fogyasztunk, annál kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, azáltal csökken a diszharmóniája, normalizálódik az anyagcsere folyamata.

Ez az a természetes víz, amely mentesen mindennemű adalékanyagtól, képes a testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni. Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.

Ha Ön nem rendelkezik 19 l-es csereballonnal , akkor bruttó 3000 Ft-ot számítunk, fel ballon betéti díjra!

A ballon visszaváltható!

 

Űrtartalom:
19 l
Egységár (L):
99Ft
Kiszerelés:
1 db
Cikkszám:
KS00186
Kiszerelés ára: 1.890Ft
Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak!
Kisebb Kisebb
Hasonló Termékeink
Vízadagoló Kép
Kép
Kövess minket!