Keszi PI-VÍZ 19 L - Ballonos Vizek | Keszi-Szóda
Termékeink
Keszi PI-VÍZ 19 L
Keszi PI-VÍZ 19 L

A Pi-víz a lehető legjobban hasonlít az élő szervezet sejtjeiben található folyadékhoz. A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival.

A Pi-víz növeli az életerőt a testünkben, és óvja a sejteket a túlzott oxidációtól és a sérüléstől (aktív oxigén, rákkeltő elemek, ártalmas kémiai anyagok, baktérium, bomlás, stb.) így az egészségünket helyreállítja és fenntartja. Minél több testünkben található folyadékhoz hasonló vizet fogyasztunk, annál kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, azáltal csökken a diszharmóniája, normalizálódik az anyagcsere folyamata.

Ez az a természetes víz, amely mentesen mindennemű adalékanyagtól, képes a testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni. Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.

Ballon betétdíj: 2.540 Ft

Díjmentes kiszállítás Kelet Magyarország és Budapest területén.
 

Űrtartalom:
19 l
Egységár (L):
79Ft
Kiszerelés:
Cikkszám:
KS00186
Egységár (db):
1.500Ft
Kiszerelés ára: 1.500Ft
Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak!
Hasonló Termékeink