mff
Termékeink
Keszi PI-VÍZ 5L
Keszi PI-VÍZ 5L

Ásványi anyag tartalom:
Kálcium: 36,2 mg/l
Magnézium: 16,6 mg/l
Ph.: 7,56

A Pi-víz a lehető legjobban hasonlít az élő szervezet sejtjeiben található folyadékhoz. A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival.

A Pi-víz növeli az életerőt a testünkben, és óvja a sejteket a túlzott oxidációtól és a sérüléstől (aktív oxigén, rákkeltő elemek, ártalmas kémiai anyagok, baktérium, bomlás, stb.) így az egészségünket helyreállítja és fenntartja. Minél több testünkben található folyadékhoz hasonló vizet fogyasztunk, annál kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, azáltal csökken a diszharmóniája, normalizálódik az anyagcsere folyamata.

Ez az a természetes víz, amely mentesen mindennemű adalékanyagtól, képes a testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni. Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.

Űrtartalom:
5 l
Egységár (L):
138Ft
Kiszerelés:
1 db
Cikkszám:
KS00138
Kiszerelés ára: 690Ft
Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak!
Kisebb Kisebb
Hasonló Termékeink
Vízadagoló Kép
Kép
Kövess minket!